Dinerkaart
Voorgerechten (vanaf 17.00 uur)
Starter: | |
Plukbrood met huisgemaakte kruidenboter | €7,50 |
Voorgerechten: | |
Scampi's in knoflook olie* | €9,75 |
Rundercarpaccio | €10,50 |
Duo van gepocheerde zalm en tonijn | €10,75 |
Oud Hollandse tomatensoep met balletjes* | €6,75 |
Traditionele uiensoep* | €6,75 |
Gegratineerde champignons | €9,50 |
Bruschetta's uit de oven (drie verschillende varianten)* | €8,50 |
Plankje voor wie niet kan kiezen (prijs per 2 personen) (selectie kleine voorgerechten) | €20,00 |
Gerechten met een * zijn geselecteerd voor het driegangenmenu van € 29,50 per persoon.
Hoofdgerechten (vanaf 17.00 uur)
Tournedo (naturel, pepersaus of champignonsaus) | €29,50 |
Schnitzel speciaal (met champignons, gebakken spekjes, uitjes en gebakken ei) | €19,75 |
Vis van het moment | Dagprijs |
Schnitzel Abtshoeve (met tomaat, gebakken ei en kaas)* | €19,00 |
Kipsaté van kipfilet* | €19,50 |
Taartje van bladerdeeg met tomaat, kaas, pesto en champignons* | €18,50 |
Runderstoofpotje (met paprika, courgette, ui en champignons) | €20,50 |
Gepaneerde kabeljauwfilet (met ravigottesaus)* | €18,50 |
Schnitzel (naturel, pepersaus of champignonsaus)* | €17,50 |
Spareribs | €25,50 |
Hoofdgerechten worden met frites en warme groenten uitgeserveerd
Extra bij te bestellen (vanaf 17.00 uur)
Friet | €3,50 |
Salade | €3,00 |
Warme groente | €3,00 |
Mayonaise/curry | €0,50 |
Satésaus | €1,00 |
Champignonsaus/pepersaus | €1,50 |